FSE

Kecskeméten szeptember 8. a környezettudatosság jegyében telt, ahol az idén is hatalmas sikernek örvendő Kecskeméti elektromos gálafutam vette kezdetét.

A Kecskeméti Főiskola támogatásával ismét egy nagyszabású rendezvény lebonyolítása vált lehetővé, ahol egy még hosszabb pályán mehettek végig az autók. Az eseménynek Kecskemét belvárosa adott helyet, a főtéren pedig a csapatok autóikkal vonultak fel, ahol az érdeklődök megcsodálhatták mind azt, amit a mérnökjelöltek alkottak.

A rendezvényen 20 csapat köztük a BME Formula Racing Team is képviseltette magát környezetbarát, elektromos hajtású versenyautójával. A futamot idén is több neves személyiség, köztük Michelisz Norbert és Wéber Gábor is meglátogatta. A BME Formula Racing Team elektromos autóját is kipróbálták és szemmel láthatóan tetszett nekik, az alternatív hajtású, elektromos autó majd sok sikert kívántak a további fejlesztésekhez. Csapatunknak a délután folyamán lehetősége nyílt a város megismerésére és az egyes nevezetességek közelebbről való megtekintésére.