FSE

Hírek

Címvédés a szezon első versenyén

2017. június 9, hajnal 03:00: A BME Formula Racing Team elindul Németországba, hogy aztán 1200 km megtétele után megnyerje szezonja első versenyét!

Bemutatkozott az FREC-007

Idén május 4-én, késő délután bemutattuk új autónkat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Q épületének aulájában. A rendezvényre szép számban jöttek el támogatóink, az egyetem képviselői és más érdeklődők is.

Design Freeze 2017

Az évad a csapat számára már szeptemberben, rögtön a nyári versenyek után elkezdődik. Az első időszakban a koncepció meghatározása zajlik, amelyet a Concept Freeze nevű esemény zár. Ezt követően kezdődhet a tervezési fázis, amely január 15-én zárult. Emiatt január 26-án nyilvános bemutatót tartottunk Design Freeze néven, ahol ismertettük támogatóinkkal az új autó koncepcióját és betekintést engedtünk a főbb tervezési elvekbe is.

2016. október 19-21. között megtartott Automotive Hungary rendezvény keretein belül ismét részt vettünk a már 3. alkalommal megrendezett Techtogether mérnökversenyen. A három napon át tartó versenyen kiemelkedő vállalatok feladatait oldhattuk meg, kvízek és prezentációk formájában, valamint különböző mérnöki problémákkal is szembesítettek minket, melyeket a jól szervezett csapatmunkával könnyen megoldhattunk. A pénteki nap végén 4 különdíjjal a zsebünkben távoztunk – ezeket az Audi Hungariától, a BPW-Hungária Kft.-től, az S&T Consulting Hungary Kft.-től, valamint a Mercedes Benz Manufacturing Hungary Kft.-től kaptuk. És ez még nem minden, ugyanis összesítettben a mi csapatunk lett immáron 3. alkalommal a győztes!

1. oldal a(z) 8 oldalból12345...Utolsó »