FSE

Fundrive 2012

Október 13-án csapatunk egy részének korán kezdődött a nap, hiszen második alkalommal megrendezésre került a BME FRT Fundrive. A csapat a hajnali ébredés, a lezárt M0 és a borongós idő ellenére zökkenőmentesen utazott a tököli repülőtér aszfalt kockájáig ahol villámgyors tempóban kellett sátrat állítani, pályát kijelölni és előkészíteni a helyszínt.  A gyors kipakolás után, következett az autók beüzemelése, a pálya kirakása illetve a “catering felelősök” tempósan el kezdték készíteni a szendvicseket és zsíros kenyereket, hogy a csapat tagjai és a vendégek se legyenek üres hassal. Az időjárás jelentés ismét becsapott minket, ugyanis egész nap kellemes, napos időben zajlott az esemény.

A hivatalos kezdés 9 óra volt, ettől kezdve folyamatosan jöttek az újságírok, támogatóink képviselői és a délelőtt folyamán tiszteletét tette a Zengő Motorsporttól Michelisz Norbert, Wéber Gábor és Kőváry Anett. A FunDrive alkalmából lehetősége nyílott a vendégeknek az autók kipróbálására egy 5 körös tesztvezetés keretein belül.  A csapat erre az eseményre két benzines (FSC05 és FSC01) és egy elektromos (FSEC02) autót hozott el, amiből a vendégek választhattak, hogy melyikkel szeretnének menni. Délben amíg az elektromos autó akkumulátorai  töltődtek, addig a meghívottak egy, a csapat 2013-as koncepciójáról szóló előadást hallgathattak meg. Kora délután a program végeztével a csapat tagjai az egész éves kitartó munka elismeréseként kipróbálhatták a nekik tetsző autót.

Bízunk benne, hogy minden támogatónk közelebb tudott kerülni hozzánk, és élvezte 2012-es autóink kipróbálását. Köszönjük a megjelenést mindenkinek!