FSE

FRT-vel az FS Engine Symposium-on

Egy busznyi szerencsés az Audi Hungaria-nak köszönhetően a BME Formula Racing Team tagjaival együtt utazhat Győrbe, az első Formula Student Engine Symposium-ra! Túl sok dolgod nincs is, utazásod (Budapestről) megoldva, belépőd a buszon vár, már csak jelezned kell részvételi szándékod ezen az eseményen (attending!) és néhány kérdésre okosan/gyorsan válaszolnod! hősökkel, akik miatt ezek a sorozatok technikailag ott tarthatnak, ahol tartanak?

A motorsportok csúcsát jelentő sorozatok legnagyobb mérnökei gyűlnek össze Április 24-25-én, hogy betekintést nyújtsanak munkájukba és hogy tudásukat átadják nekünk, magyar diákoknak, de a tematika és az előadók névsora érdekessé teszi a rendezvényt minden gyakorló mérnök, vagy motorsportra fogékony ember számára is! Egy busznyi szerencsés az Audi Hungaria-nak köszönhetően a BME Formula Racing Team tagjaival együtt utazhat Győrbe, az első Formula Student Engine Symposium-ra! Túl sok dolgod nincs is, utazásod (Budapestről) megoldva, belépőd a buszon vár, már csak jelezned kell részvételi szándékod ezen az eseményen (attending!) és néhány kérdésre okosan/gyorsan válaszolnod!

Természetesen játék és verseny nélkül is megvásárolhatod magadnak a belépőket, alig több mint egy mozijegy áráért! De aki nem játszik az … o_O A kérdések folyamatosan érkeznek ide, illetve a BME Formula Racing Team oldalára.

Kérdések folyamatosan! A buszon ülők között, hazafelé egy tesztvezetést is kisorsolunk!

Program: Megtekinthető itt